Cammingha Projectontwikkeling & Recreatie

Projecten

Harderwold

Golf en Villaresort Harderwold ligt aan de rand van Flevoland nabij Harderwijk en Zeewolde. De golfbaan bestaat uit een 18 holes golfbaan (NGF A-status) en een 9 holes par 3 oefenbaan. Voor de 18 holes baan is een golfhandicap verplicht. Daarnaast heeft de baan diverse oefenfaciliteiten zoals een driving range, pitchinggreen en 2 puttinggreens. 

Hollandse Hout

“Reeds jaren geleden werden de voorbereidingen gestart voor de totstandkoming van een nieuwe wijk in Lelystad. Uiteindelijk zou de wijk de naam Hollandse Hout dragen. De meesten zullen het erover eens zijn: Hollandse Hout is een wijk waar Lelystad trots op kan zijn. Een keur aan woningtypes, in hoofdzaak vrijstaand, op ruime kavels. Een wijk gelegen op een geweldige locatie grenzend aan de Oostvaardersplassen. Kortom een wijk waar het goed toeven is, een wijk met een geweldige toekomst voor zich?

Het project bestaat uit 281 villa’s waarvan 243 projectmatig ontwikkeld en 38 particuliere kavels. In totaal zijn er 10 verschillende typen villa’s, ontworpen door 8 verschillende architecten of architectenbureaus. In het project zijn tevens infrastructurele voorzieningen opgenomen zoals een sluizencomplex, een fietsbrug, dijkaanleg etc.

De kavels variëren in oppervlakte van ca. 650 tot 2.000 m². Het totale gebied is ingedeeld in 4 sfeergebieden: wonen aan 't Bovenwater, wonen op de (schier)eilanden, wonen aan de Lage Dwarsvaart en wonen op de Boskavels. Hollandse Hout is een bosgebied dat deel uitmaakt van de groene omlijsting van Lelystad. Het gelijknamige woongebied Villapark Hollandse Hout ligt op de overgang tussen de stad en de Oostvaardersplassen. Door deze bijzondere situering maakt het villapark onderdeel uit van de definitieve bebouwingsrand van Lelystad. Eind 2004 is dit project gerealiseerd.

Cantagrils

Het domein Cantagrils-France ligt in de gemeente Argelliers op ca. 25 km ten noordwesten van de stad Montpellier, regio Languedoc-Roussillon. Op deze prachtige locatie temidden van de natuur is een nieuw plan in ontwikkeling.

Het vakantiedomein ligt op ongeveer 1200 km van de Nederlandse grens en is goed bereikbaar per auto. Daarnaast heeft Montpellier een internationaal vliegveld en een TGV-treinstation (via Brussel).

 

 

Riviera Parc

Aan de rand van Flevoland tegenover Elburg is een recreatiecentrum met 1400 plaatsen gerealiseerd en ruim 300 havenplaatsen. Dit recreatiecentrum is voorzien van alle moderne centrumfaciliteiten, zoals een evenementenhal, overdekt zwembad, sneeuwhal en een overdekt kinderspeelparadijs. Het park liep in tijd voorop in de ontwikkelingen op gebied van vrijetijdsbesteding. Inmiddels in deze succesvolle ontwikkeling doorverkocht aan een andere ondernemer. 

La Norma

La Norma is een authentiek Frans-Alpendorp met een zonnig mini-klimaat. Sneeuwzeker in de winter en ook een heerlijk vakantieoord in de zomer. La Norma ligt op 1.350m midden in de mooiste alpen, maar is gemakkelijk en snel bereikbaar.

In ‘Parc des chalets Du petit bonheur’ zijn door ons 34 demi-chalets gerealiseerd. Ook deze huizen in La Norma blijken absoluut een goede belegging, én door de te verwachten waardestijging én door de uitstekende verhuurmogelijkheden in winter en zomer.

La Norma is een all-season favourite van een groeiend aantal toeristen. Dat is na de Winterspelen van Turijn alleen maar toegenomen.

http://www.la-norma.com/